Dvořák traktor SECO

Reklama

Prodejci

Vyhledávání článků
Parní čistič a cestovní kartáč Morphy Richards, dokonalí pomocníci

Parní čistič a cestovní kartáč Morphy Richards, dokonalí pomocníci

vyšlo 24.4.2014

Nadcházející teplé a slunečné dny jsou jako stvořené pro jarní úklid a kompletní očistu domácnosti. Stejně tak nás ale hezké počasí láká ven a vybízí k cestování. Aby byl váš úklid snazší a cestování ještě příjemnější, máme pro vás tip na dva jedinečné spotřebiče, bez kterých se v domácnosti a na cestách zkrátka neobejdete.

 
ETA, výkonné vysavače s bohatým příslušenstvím

ETA, výkonné vysavače s bohatým příslušenstvím

vyšlo 23.4.2014

Potřebujete vysavač s extra silným výkonem? Nebo, chcete vysávat a mít doma stylového pomocníka s bohatým příslušenstvím a nějakou tou vychytávkou navíc? ETA ve svém portfoliu produktů z kategorie vysavačů nabízí jedinečné produkty pro úklid vašeho domova – ETA Belo a ETA Novel.

 
Nová řada zásuvek BLUM LEGRABOX pure - elegance v pohybu pro každý nábytek

Nová řada zásuvek BLUM LEGRABOX pure - elegance v pohybu pro každý nábytek

vyšlo 16.4.2014

Přímočarý, štíhlý a obzvlášť minimalistický design – takto prezentuje rakouský výrobce nábytkového kování Blum novou řadu zásuvek – systém LEGRABOX pure.

 
Výhody a nevýhody LED osvětlení. Vyplatí se?

Výhody a nevýhody LED osvětlení. Vyplatí se?

vyšlo 26.3.2014

LED osvětlení je samozřejmě oproti „klasickým“ variantám svícení mnohem šetrnější. Skutečně by se ale nenalezly nějaké zásadnější nevýhody? A jak je na tom LED osvětlení kupříkladu v porovnání s halogenovými žárovkami či kompaktními zářivkami?

 
Umřel vám náhle notebook? Nemusí to být tak zlé...

Umřel vám náhle notebook? Nemusí to být tak zlé...

vyšlo 17.3.2014

Moderní elektronika se vyznačuje mnohem vyšší spolehlivostí, než tomu bývalo dříve. Přesto se nevyplácí spoléhat se na statistiky, jedná-li se o elektronické přístroje, které používáme ke každodenní práci. Mezi taková zařízení patří například notebooky.

 
Jak na nepříjemný plevel? S pomocí vytrhávače plevele

Jak na nepříjemný plevel? S pomocí vytrhávače plevele

vyšlo 15.3.2014

Plevel je úhlavním nepřítelem každého zahrádkáře a ať se snažíme sebevíc, nedá se proti němu úplně bránit. Abychom se plevele v našem trávníku zbavili, nepotřebujeme ve většině případů žádné chemické postřiky. Pohodlným řešením, které je navíc i šetrné k životnímu prostředí, je pořízení speciálního nářadí - vytrhávače plevele.

 
Parní čističe zničí bez chemie zažrané nečistoty i bakterie

Parní čističe zničí bez chemie zažrané nečistoty i bakterie

vyšlo 7.3.2014

Chcete mít doma dokonale čisto, zbavit se mastnoty, zašlé špíny, vodního kamene a bakterií? Pokud máte parní čistič, nemusíte běhat s hadrem a kupou čisticích prostředků, aby byl výsledek vašeho snažení trochu poznat. Jak vlastně parní čističe fungují a na co všechno se dají použít?

 
Kvalitní mixér zvládne rozmixovat i syrovou mrkev

Kvalitní mixér zvládne rozmixovat i syrovou mrkev

vyšlo 25.2.2014

Mixér je skvělý pomocník, který nám výrazně usnadní práci v kuchyni. Vždy bez problémů rozmixuje a naseká, co je potřeba. Jenomže jaký mixér vybrat? Tyčový, stolní, barový, nebo raději multifunkčního robota? Stačí vám, když rozmixuje zeleninovou polévku, nebo od něj očekáváte ještě něco víc?

 
Vybíráme ubrus – vedou běhouny a nešpinivé úpravy

Vybíráme ubrus – vedou běhouny a nešpinivé úpravy

vyšlo 14.2.2014

Pro někoho představuje ubrus jen zbytečný kus látky, který doslova magicky přitahuje nehody v podobě rozlitých nápojů, pro jiné je zase neodmyslitelnou součástí prostírání. Jestliže patříte k té druhé skupině, pak jistě víte, že dnes jsou již argumenty, že je ubrus pouhý lapač skvrn, zcela nemístné. Stačí zvolit ten správný materiál, který skvrnám odolává.

 
Konsolidace půjček

Konsolidace půjček

vyšlo 12.2.2014

Vzali jste si více půjček a nezvládáte je splácet? Není třeba panikařit, tuto nepříjemnou situaci vám může pomoci vyřešit konsolidace půjček. Sloučením všech vašich půjček a dluhů do jedné pohledávky se vaše pravidelná měsíční splátka sníží, splácení bude přehlednější a ještě ušetříte spoustu peněz na poplatcích.

 
Trendy v oblasti televizí pro rok 2014

Trendy v oblasti televizí pro rok 2014

vyšlo 10.2.2014

Technika se neustále vyvíjí a tak dnes už v oblasti televizí nejsou plazmové, LED či full HD televize ničím neobvyklým. Veletrh spotřební elektroniky CES 2014 poodhalil, jakým směrem se budou ubírat trendy ve světě televizí. Televizím budou kralovat zakřivené TV, zdokonalené smart TV a velký důraz bude kladen i na kvalitnější obraz.

 
Tipy na valentýnské stolování

Tipy na valentýnské stolování

vyšlo 7.2.2014

Valentýn je za dveřmi a všichni zamilovaní už se těší, až si s partnerem užijí krásný večer. Co takhle letos vyměnit romantickou večeři v restauraci za večeři při svíčkách přímo u vás doma? Stačí uvařit něco dobrého na zub a tematicky vyzdobit stůl. Máme pro vás pár tipů na valentýnské stolování.

 
Vánoční dárky pro milovníky retra

Vánoční dárky pro milovníky retra

vyšlo 20.12.2013

Také ještě řešíte dilema, co darovat vašim blízkým pod stromeček? Co takhle zkusit něco netradičního a pomocí retro dárků jim vykouzlit Vánoce s nádechem nostalgie? Vždyť retro je v kurzu již několik let a vypadá to, že jeho obliba ještě poroste. Co tedy můžeme milovníkovi starých časů vybrat?

 
Nahřívací deky do postele i k televizi

Nahřívací deky do postele i k televizi

vyšlo 17.12.2013

Zima je obdobím, kdy mnozí „teplomilci“ doslova trpí. Je jim chladno všude, venku i doma a zejména ženy trpí na neustále prochladlé končetiny. Pokud také patříte k těm, kdo se doma choulí k topení nebo na sebe vrství svetry, zkuste na zimu a chlad vyzrát jinak. Skvělým řešením jsou elektrické vyhřívací deky nebo nahřívací papuče.

 
Tipy na vánoční dárky pro milovníky čaje a kávy

Tipy na vánoční dárky pro milovníky čaje a kávy

vyšlo 16.12.2013

Také máte v rodině nebo mezi přáteli někoho, kdo nedokáže odolat vůni a hlavně chuti kávy? Kdo si rád připravuje kvalitní čaje z nejvzdálenějších koutů světa? V tom případě máte problém s vánočním dárkem vyřešen. Stačí vybrat nějaký netradiční hrníček, konvičku, kávovar, sadu na přípravu čaje, nebo přímo luxusní čaj či kávu a máte vyhráno.

 
Vánoční dekorace na okna – světýlka, samolepící fólie nebo sněhový spray?

Vánoční dekorace na okna – světýlka, samolepící fólie nebo sněhový spray?

vyšlo 13.12.2013

Až budete vánočně zdobit interiér vašeho domova, nezapomeňte se zaměřit také na okna, na nichž vánoční dekorace vypadají obzvlášť krásně. Můžete na ně zavěsit vánoční řetězy, svítící sněhuláky a jiné motivy, vyzdobit je okenní dekorační fólií, nebo na ně nastříkat vánoční motiv přes ozdobnou šablonu. Nabízí se spousta nejrůznějších dekoračních technik.

 
Tipy na vánoční dárky pro milovníky designu

Tipy na vánoční dárky pro milovníky designu

vyšlo 12.12.2013

Sehnat vánoční dárky dá někdy pořádně zabrat. Zvláště, pokud hledáme dárek pro někoho, kdo si libuje v neokoukaných, stylových a originálních věcech a parfémem či knihou jej nepotěšíme. Pokud řešíte stejný problém, máme pro vás pár tipů na speciální vánoční dárky, které nadchnou každého milovníka designu.

 
< 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >
Arttec Partner 4

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ PLOTOVKY Z „TRAPLASTU“

Nemáte zatím žádnou zkušenost s plastovými plotovkami z materiálu Traplast™? Chtěli byste si prohlédnout plastovou plotovku ve vybrané barvě? Objednejte si vzorek zdarma.

 

Terakotový pomalý hrnec JATA

Užijte si chutné a pomalé vaření v pomalém hrnci JATA JEOL2145. Jednoduše zvládnete zdravě připravit pokrm pro 5–6 osob. Je schopen přípravy jídla na nízkou i vysokou teplotu a zvládne i udržování teploty vařeného jídla.

 

Sprchové dveře do niky sleva až 10 %

Akce! Kvalitní sprchové dveře do niky za rozumnou cenu? Podívejte se na naši širokou nabídku sprchových dveří. Sprchové dveře i pro atypické stavební otvory od rozměru 65 cm - 153 cm. Rádi poradíme na tel.: 546 422 111

 

Zahradní jídelní set VIKING XL

Velmi žádaná zahradní jídelní sestava z kovu pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní jídelní stůl Viking XL a 6x zahradní židle Ramada černá.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plechová střešní krytina Blachotrapez

Přední výrobce plechových střešních a fasádních krytin.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.