Dvořak vyžínače STIHL

Reklama

Prodejci

Vyhledávání článků
Vybíráme polštář. Klasický, anatomický, nebo kombi?

Vybíráme polštář. Klasický, anatomický, nebo kombi?

vyšlo 18.8.2014

Že už máte ideální postel, rošt i matraci a polštář je podle vás nejméně důležitý? Omyl. Abyste se opravdu dobře vyspali, musí mít vaše páteř pohodlí odzdola až nahoru. Teď už tedy jen vybrat, který typ polštáře bude zrovna pro vás ten nejlepší. Existují tři možnosti...

 
Hrající žárovka nebo svítící reproduktor - poslouchejte oblíbenou hudbu, internetové rádio

Hrající žárovka nebo svítící reproduktor - poslouchejte oblíbenou hudbu, internetové rádio

vyšlo 17.8.2014

Dnes jsme si již pomalu zvykli, že vše musí být multifunkční, nikoho už nepřekvapí výrobky typu 2 nebo ještě lépe 3 v 1. S něčím podobným přichází i francouzský výrobce Awox, jehož hrající LED žárovky - Awox StriimLIGHT už zaskočily nejednoho spotřebitele.

 
Vodní grily – zahradní grilování s vodní lázní

Vodní grily – zahradní grilování s vodní lázní

vyšlo 24.7.2014

Slyšeli jste někdy pojem vodní gril? Pokud patříte mezi milovníky grilování a chcete jíst navíc i zdravě, měli byste zpozornět. Vodní grily, nebo též grily s vodní lázní, jsou hitem v oblasti zahradního grilování. Pokrm je připravován ve směsi horkého vzduchu, dýmu a vodní páry. Kdo jednou zkusí maso z vodního grilu, už nebude chtít žádné jiné.

 
Zastínění oken pomocí závěsů nevychází z módy

Zastínění oken pomocí závěsů nevychází z módy

vyšlo 21.7.2014

Zejména v horkých letních dnech je téma zastínění oken velmi aktuální. Někdo se slunečním paprskům brání pomocí rolet či žaluzií, jiní zase dávají přednost závěsům. Ty totiž nejenže stíní, ale zároveň dekorují a zútulňují naše bydlení. Díky modernímu designu, kvalitním materiálům a zpracování jsou závěsy vyhledávanými stínícími prvky.

 
Multifunkční hrnec FLAVOUR SAVOUR od britského výrobce Morphy Richards

Multifunkční hrnec FLAVOUR SAVOUR od britského výrobce Morphy Richards

vyšlo 18.7.2014

Mne osobně i mé přátele minulý víkend tento produkt učaroval, kdy jsem ho na poslední chvíli vzal do auta na prodloužený víkend s přáteli. Ačkoli jsme se tam restauračně stravovali, tak nebylo nic příjemnějšího, než namísto vařiče a hrnce použít tento přístroj.

 
Jak na správný výběr ložního povlečení

Jak na správný výběr ložního povlečení

vyšlo 8.7.2014

Máme pro Vás několik rad a typů v případě nákupu nového ložního povlečení, o které se s námi podělil majitel české firmy Matějovský, která již více jak 20 let patří na českém trhu mezi přední výrobce bytového textilu.

 
Víme, kde seženete designové bytové doplňky se slevou až 70 %!

Víme, kde seženete designové bytové doplňky se slevou až 70 %!

vyšlo 1.7.2014

Toužíte po designových věcech, ale zdají se Vám příliš drahé? Tak pro vás máme dobrou zprávu. Na Bella Rose se blíží další velký výprodej zboží se slevami až 70 %. Určitě neváhejte, nejkrásnější věci mizí velice rychle a Vaše nerozhodnost by Vás mohla později mrzet. Již dnes najdete ve výprodeji desítky nádherných kousků! Největší boom propukne 1.7.2014, kdy bude zlevněno dalších několik set kusů!

 
Jak vybírat zahradní sušáky na prádlo?

Jak vybírat zahradní sušáky na prádlo?

vyšlo 30.6.2014

Každý se jednou musí postavit problému, co s vypraným prádlem. Je lepší je sušit venku nebo vevnitř? Pokud nedisponujete nadbytečným volným prostorem v interiéru, máte malou koupelnu nebo se vám prostě líbí romantická představa vypraného prádla vlajícího na čerstvém vzduchu, sáhnete po venkovním sušáku. Pojďme se podívat, co je v dnešní době na trhu.

 
Drátěný program UVAX – dejte kuchyni řád

Drátěný program UVAX – dejte kuchyni řád

vyšlo 19.6.2014

Snad v každé kuchyni či koupelně občas bojujeme s nedostatkem odkládacího prostoru. V těchto chvílích si říkáme, že už konečně musíme pro všechno to náčiní najít stálé místo, aby bylo uloženo přehledně a bylo vždy po ruce. Tento problém nám pomůže vyřešit drátěný program, který je velmi praktický a stane se i vkusným doplňkem interiéru.

 
Jak si vybrat piknikový koš na letní stolování v přírodě?

Jak si vybrat piknikový koš na letní stolování v přírodě?

vyšlo 5.6.2014

Snad každá romantická duše touží po snídani v trávě po boku svého partnera. Stačí sbalit deku, naplnit piknikový koš dobrotami a vyrazit do přírody. Nemusí však jít nutně jen o snídani, do piknikového koše se vejde i oběd, nebo třeba večeře doplněná lahvinkou vína. Nechce se zlákat a vezměte svou drahou polovičku, přátele nebo rodinu na venkovní hody.

 
INN ... je koupelnový nábytek

INN ... je koupelnový nábytek

vyšlo 30.5.2014

Novou kolekci koupelnového nábytku od Dřevojasu pro letošní rok – řadu INN, si jednoznačně zamilujete. Nekomplikovaná, s dostatkem úložného prostoru, v jemně řešených liniích a v barevném povedení i dle vašeho vkusu…

 
Pořiďte si vhodnou přikrývku na léto

Pořiďte si vhodnou přikrývku na léto

vyšlo 29.5.2014

Trávíte letní noci převalováním a otáčením peřiny na chladnější stranu? Znáte to - když se přikryjete, je vám horko, a bez přikrývky zase zima. Přečtěte si, jakou přikrývku zvolit na léto, aby vám pod ní bylo po celou noc příjemně.

 
Potřebujete nové čerpadlo nebo vodárnu - navštivte specialisty Signa Pumpy

Potřebujete nové čerpadlo nebo vodárnu - navštivte specialisty Signa Pumpy

vyšlo 28.5.2014

Firma Signa Pumpy, spol. s r. o. je specializovaným prodejcem čerpadel a čerpací techniky včetně příslušenství a náhradních dílů. Společnost byla založena roku 1992 a v současnosti je již pojmem a zárukou kvalitních dodávek zboží především z oblasti čerpací techniky. Sháníte čerpadlo? Pak jste tady správně!

 
Moderní grily Weber - osahejte si kvalitu

Moderní grily Weber - osahejte si kvalitu

vyšlo 13.5.2014

Konečně nastává období, kdy si můžeme naplno užívat venkovního posezení s přáteli u dobrého jídla a pití. Na žádné zahradě tak nesmí chybět kvalitní gril, který nám umožní si vychutnat dokonalou chuť i vůni masa. Pokud hledáte skutečnou jedničku, pak jsou to grily Weber, které jsou nejprodávanější a nejznámější na evropském trhu.

 
Filtrace do zahradních jezírek aneb jak docílit čisté vody?

Filtrace do zahradních jezírek aneb jak docílit čisté vody?

vyšlo 7.5.2014

Udržet v zahradním jezírku čistou vodu dá někdy spoustu práce. Pokud však zvolíme tu správnou a kvalitní filtraci, udržíme nejen vodu čistou, ale nastolíme v jezírku celkovou biologickou rovnováhu. Právě nejrůznější filtry a filtrační systémy se stanou srdcem zahradního jezírka. Jejich výběr závisí na velikosti jezírka a na tom, k čemu chcete jezírko využívat.

 
Jak správně vyčistit péřovou přikrývku a polštář?

Jak správně vyčistit péřovou přikrývku a polštář?

vyšlo 27.4.2014

Peří je dokonalý, léty prověřený přírodní materiál. Na životnost a kvalitu péřových přikrývek a polštářů má však zásadní vliv správná péče a údržba. Poradíme Vám, jakých chyb se vyvarovat a prozradíme, jak peří správně vyčistit. Vaše polštáře a peřiny budou zase jako nové…

 
Rider – ideální sekačka do členitého terénu

Rider – ideální sekačka do členitého terénu

vyšlo 25.4.2014

Máte členitou zahradu, kde je problém se při sekání trávy v některých místech vytočit se zahradním traktorem a zároveň se vám nechce kritická místa upravovat rotační sekačkou? Pak jsou přesně pro vás určeny ridery, které díky malému poloměru otáčení vynikají vysokou obratností. Bez problémů posekáte trávu kolem keřů, nebo například u obrubníků.

 
< 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >
Arttec Partner 1

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ ZAHRADNÍ LAVIČKY Z „TRAPLASTU“

Lavičky jsou dodávány jako stavebnice vč. spojovacího materiálu. Snadno se čistí i zimu přečkají na zahradě. Jsou vhodné na zahradu i jako městský mobiliář. Nepotřebují žádnou údržbu.

 

Výrobník rostlinného mléka JATA

Jata MILKER set 2v1 - výrobník rostlinného mléka + tyčový mixér 400W. Za pouhé 2 minuty můžete mít rostlinné mléko připravené ke konzumaci. MILKER vám umožňuje vyrábět všechna rostlinná mléka s jakýmkoliv typem semen, ořechů nebo obilovin.

 

Sprchové dveře do niky sleva až 10 %

Akce! Kvalitní sprchové dveře do niky za rozumnou cenu? Podívejte se na naši širokou nabídku sprchových dveří. Sprchové dveře i pro atypické stavební otvory od rozměru 65 cm - 153 cm. Rádi poradíme na tel.: 546 422 111

 

Zahradní kovový nábytek Lesja

Set dvou židlí, lavice a stolku LESJA - nekomplikovaný design potěší zastánce minimalistického designu – a nejen je. Pevná konstrukce bude sloužit po dlouhá léta.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plechová střešní krytina Blachotrapez

Přední výrobce plechových střešních a fasádních krytin.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.