Porfix - jarní akce 2024

Reklama

Prodejci

Vyhledávání článků
Jaká jsou nejlepší plastová okna?

Jaká jsou nejlepší plastová okna?

vyšlo 14.3.2024

Technologie výroby plastových oken se neustále zdokonaluje tak, aby bylo dosaženo těch nejlepších tepelně a zvukově izolačních parametrů a zároveň byla zachována dostupná cena plastových oken. Jaká jsou aktuálně nejlepší plastová okna a za co se vyplatí si připlatit?

 
Jak na interiér - základní styly interiérů a chyby při zařizování

Jak na interiér - základní styly interiérů a chyby při zařizování

vyšlo 7.3.2024

Přemýšlíte nad stylem vašeho interiéru? Buďte originální a vtiskněte bytu svůj osobitý styl a realizujte své nápady. Dodržujte při tom ale základní pravidla zařízení a stylu a vyvarujte se nejčastějších chyb při zařizování interiéru.

 
Osvětlení v kuchyni – jak vybírat, kam ho umístit a jak ho ovládat

Osvětlení v kuchyni – jak vybírat, kam ho umístit a jak ho ovládat

vyšlo 1.3.2024

Kuchyně je srdcem domova, místem, kde se připravují jídla, sdílí rodinné chvíle a setkávají přátelé. Správné osvětlení kuchyně hraje klíčovou roli, neboť kombinuje funkčnost s estetikou. Při výběru osvětlení v kuchyni je třeba zvážit několik aspektů: typ osvětlení, jeho umístění a způsob ovládání.

 
Pěstování draceny neboli dračince

Pěstování draceny neboli dračince

vyšlo 25.2.2024

Dracena je jůstojnou pokojovou rostlinou, která je exotická a nenáročná zároveň. Vypadá velice vzhledně, a pokud máte velký byt nebo bydlíte v rodinném domě, je ideální díky možnosti dorůst i do poměrně velkých rozměrů.

 
Nakupujte hrnce a pánve podle varných symbolů

Nakupujte hrnce a pánve podle varných symbolů

vyšlo 6.2.2024

Aby pro vás bylo vaření a příprava pokrmů skutečným zážitkem, je třeba mít doma kvalitní nádobí. To musí být nejen krásné a praktické, ale zároveň musí být určeno pro zvolený varný zdroj. Sledováním varných symbolů a piktogramů můžete dnes vařit o něco úsporněji, zdravěji a pohodlněji a hlavně si vybrat to správné nádobí pro varný zdroj, který máte doma.

 
Materiály povlečení – jak poznat kvalitu a vyznat se v pojmech?

Materiály povlečení – jak poznat kvalitu a vyznat se v pojmech?

vyšlo 2.2.2024

Při výběru povlečení je materiál jedním z nejdůležitějších faktorů, který ovlivňuje komfort, odolnost a snadnost údržby. Na trhu je široká škála druhů povlečení, z nichž každý má své specifické vlastnosti. Přinášíme kompletní přehled materiálů a jejich vhodnosti pro různá roční období, stejně jako doporučení pro jejich praní a údržbu.

 
Lednice z bazaru, použitá nebo zánovní se zárukou?

Lednice z bazaru, použitá nebo zánovní se zárukou?

vyšlo 26.1.2024

Koupit si ne úplně novou lednici neznamená, že ji musíte pořizovat na inzerát bez jakýchkoliv záruk. Obchody dnes nabízejí zánovní, použité nebo jen rozbalené zboží se zárukou 12 – 24 měsíců dle konkrétního zboží. Jaké jsou výhody takového nákupu a na co si dát pozor?

 
Moderní svítidla - chytré a úsporné osvětlení domácnosti

Moderní svítidla - chytré a úsporné osvětlení domácnosti

vyšlo 22.1.2024

Technologie jdou neustále dopředu a inteligentní domácnosti mají stále větší zastoupení. Jedním ze základních vybavení těchto domácností jsou chytrá světla, která dokážou velice intuitivně reagovat na své okolí. Můžete je velice snadno ovládat i na dálku a přizpůsobit si svícení v jakékoliv místnosti a v jakémkoliv režimu si budete zrovna přát. Pokud jste s nimi ještě neměli co dočinění, představíme vám je v našem článku.

 
Jak správně udit sýry v domácí udírně

Jak správně udit sýry v domácí udírně

vyšlo 20.1.2024

Uzení sýrů v domácích udírnách je velmi populární, protože si celkem snadno můžete vyrobit pochoutku na rodinnou oslavu nebo jen tak na chuť k pivu či vínu. Při uzení sýrů je dobré dodržovat několik základních pravidel, ale zároveň se nebojte experimentovat s chutěmi, kořením i dobou uzení a najděte si svůj oblíbený recept.

 
Jak vybrat sušičku prádla aneb na co všechno při výběru myslet?

Jak vybrat sušičku prádla aneb na co všechno při výběru myslet?

vyšlo 28.12.2023

Chcete se zbavit strachu, že vám nestihnou uschnout šaty na večeři? Nebo nemáte dostatek prostoru na sušení prádla a zároveň chcete ušetřit nějaký čas? Pak si pořiďte sušičku prádla. Pro někoho může tento spotřebič znamenat zbytečnou ztrátu místa i peněz, ale její přednosti nakonec určitě oceníte.

 
Jak vybrat domácí vinotéku? Zajímat by vás měla kapacita, spotřeba i zóny.

Jak vybrat domácí vinotéku? Zajímat by vás měla kapacita, spotřeba i zóny.

vyšlo 26.12.2023

Vypadá trochu jako klasická lednička, ale její funkce jsou poněkud jiné. Domácí vinotéka je skvělým pomocníkem pro všechny milovníky vína, kteří si potrpí na kvalitu a s tím spojené správné skladování. Ne každý má možnost doma postavit vinný sklípek, a tak musí přijít na řadu technika. Jak vinotéky fungují, co by jim nemělo chybět a kterou vybrat, aby vyhovovala vašim potřebám?

 
Krásné Vánoce a úspěšný rok 2024

Krásné Vánoce a úspěšný rok 2024

vyšlo 24.12.2023

Milí čtenáři a obchodní partneři, přejeme Vám klidné Vánoce a pohodu v kruhu nejbližších. Děkujeme Vám za přízeň v tomto roce a do nového roku 2024 Vám přejeme zdraví, lásku, štěstí a mnoho obyčejných i neobyčejných radostí.

 
Vánoční stolování – tipy na přípravu štědrovečerní tabule

Vánoční stolování – tipy na přípravu štědrovečerní tabule

vyšlo 19.12.2023

Říká se, že až na Štědrý den vyjde první hvězda, můžeme se usadit k prostřenému stolu a začít hodovat. Jak by ale měl takový štědrovečerní stůl vlastně vypadat? Co na něm nesmí chybět, aby byla vánoční atmosféra dokonalá? Vykouzlit nádherně zdobnou slavnostní tabuli není nijak zvlášť složité. Můžeme se nechat ovlivnit módními trendy, nebo se držet tradic.

 
Tipy na DIY dárky na poslední chvíli

Tipy na DIY dárky na poslední chvíli

vyšlo 17.12.2023

Vánoce jsou tu už za necelý týden a vám ještě chybí nějaké ty dárky? A dost možná i finance? Pak vsaďte na vlastnoruční výrobu. Takové dárky totiž potěší vždycky, jsou totiž od srdce. V článku najdete hned několik tipů na DIY dárky, které zvládnete bez problému během chvilky a zároveň jimi uděláte velkou radost. Zkusíte vyrobit některý z nich?

 
Netradiční vánoční stromky, aneb když stromek není zelený a jehličnatý

Netradiční vánoční stromky, aneb když stromek není zelený a jehličnatý

vyšlo 15.12.2023

Vánoční stromeček je nejtypičtějším symbolem Vánoc, bez kterého si Štědrý den ani neumíme představit. Pokud ale letos toužíte po něčem neotřelém a originálním, zkuste si vyrobit vánoční strom sami ze dřeva, papíru nebo z umělého stromku udělat sněhuláka.

 
Mikroplyš – materiál, který vás zahřeje

Mikroplyš – materiál, který vás zahřeje

vyšlo 15.12.2023

Mikroplyš je díky své hřejivosti a měkkosti ideálním materiálem na zimu. Vyrábí se z něj nejen měkkoučké deky, ale také prostěradla a povlečení v různých vzorech a barvách. Stačí si vybrat ten správný rozměr a zachumlat se.

 
Co všechno umí foodprocessory?

Co všechno umí foodprocessory?

vyšlo 12.12.2023

Představte si, že by vám nějaký přístroj připravil suroviny na bramborový salát včetně oloupání brambor během pár minut. Ano, přesně toto umí food procesory a ještě mnohem více. Záleží na tom, jaký zvolíte typ a jaké nástavce bude mít ve výbavě.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Arttec Partner 3

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

LEVITUJÍCÍ POSTEL

Levitující konstrukce je u postele velmi oblíbená. U levitující postele je noha, skrytá a proto se při vstávání nekopnete.

 

MULTIFUNKČNÍ ZAHRADNÍ TYČ

Multifunkční tyče jsou kouzelným a praktickým doplňkem Vašich relaxačních a pěstebních ploch. Nejčastěji se používá jako stojan na krmítko, ptačí budku nebo pro maketu havrana, který plaší ptactvo od vašich ovocných stromů a keřů.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plechová střešní krytina Blachotrapez

Přední výrobce plechových střešních a fasádních krytin.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.