RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Prodejci

Vyhledávání článků
Kultivátory pro snadnou práci s půdou

Kultivátory pro snadnou práci s půdou

vyšlo 25.6.2015

Práce s půdou na vlastní zahradě je krásná, ale mnohdy velmi namáhavá činnost. Pokud si tedy chcete usnadnit práci při přípravě záhonů a kypření půdy, měli byste se poohlédnout po vhodném kultivátoru. Jejich nabídka je široká a ceny vás nadchnou.

 
Skříně na víno a vinotéky EuroCave – luxus, inovace a kvalita již více než 35 let

Skříně na víno a vinotéky EuroCave – luxus, inovace a kvalita již více než 35 let

vyšlo 16.6.2015

Francouzský výrobce vinoték EuroCave je již více než 35 let leaderem v oblasti správného skladování vín. Milovníci dobrého vína si tak mohou do svého domu pořídit veškeré potřebné vybavení - klimatizované skříně na víno, klimatizační jednotky do sklepů, vybavení vinných sklípků v podobě regálů a skříní nebo příruční stolní bar na víno.

 
Jaký potah na sedačku zvolit?

Jaký potah na sedačku zvolit?

vyšlo 2.6.2015

Nedokážete se rozloučit s pohodlnou starou sedačkou, na které už máte vysezené vlastní místečko, i když už má nejlepší léta za sebou? Dopřejte jí generálku v podobě nového potahu. Zvažujete, zda jít do kůže nebo textilu? Poradíme vám, jaké klady a zápory s sebou to které řešení nese.

 
V CAG jste pánem vy

V CAG jste pánem vy

vyšlo 2.6.2015

„Náš zákazník, náš pán,“ tato mantra dnes už zní jako klišé. Český výrobce dveří a skříní, společnost CAG, si na spokojenosti zákazníků už 15 let zakládá. O tom, že úspěšně, svědčí obhájení titulu Kvalitní firma, který nezávislá certifikační organizace uděluje dle zkušeností skutečných kupujících.

 
Nový modernizovaný web pro laiky i odborníky – www.vypinac.cz

Nový modernizovaný web pro laiky i odborníky – www.vypinac.cz

vyšlo 29.5.2015

Internetové stránky www.vypinac.cz jsou na českém internetovém nebi několik let. Za tu dobu pomohly a inspirovaly více než půl milionu unikátních návštěvníků, kteří hledali informace o moderních vypínačích a zásuvkách. V informačních technologiích jde vývoj kupředu mílovými kroky, proto jsme se rozhodli vypinac.cz modernizovat tak, ať vyhovuje nejnovějším trendům a potřebám návštěvníků webu.

 
Co všechno zvládnou zahradní traktory?

Co všechno zvládnou zahradní traktory?

vyšlo 26.5.2015

Zahradní traktory dnes už neslouží pouze k sečení trávy na zahradách, ale díky možnosti dokoupení všelijakých závěsných či návěsných přídavných zařízení můžete tyto stroje využívat po celý rok. Tyto efektivní a všestranné pomocníky využijete především na velkých zahradách, kde už obyčejná sekačka nestačí. S čím vším vám tedy pomohou?

 
Dopřejte si severskou kvalitu – designové koše na dřevo a sekery Hultafors

Dopřejte si severskou kvalitu – designové koše na dřevo a sekery Hultafors

vyšlo 25.5.2015

Při štípání dřeva oceníme kvalitu. Švédské sekery Hultafors patří k těm nejlepším na trhu. Designové koše na dřevo dokreslí příjemnou atmosféru u krbu a celý interiér originálně zkrášlí.

 
Vybrat správné osvětlení do obývacího pokoje je alchymie

Vybrat správné osvětlení do obývacího pokoje je alchymie

vyšlo 19.5.2015

Jelikož je obývací pokoj reprezentativní místností celého bytu, měli bychom si dát záležet i na výběru správného osvětlení, které podtrhne vnímání interiéru. Nejde jen o design samotných světel, ale také o jejich intenzitu, kterou navodíme potřebnou atmosféru. Jaké osvětlení tedy do obývacího pokoje zvolit? Držme se jednoduchých pravidel…

 
Může být levný nábytek kvalitní? Může, ale vybírejte pečlivě

Může být levný nábytek kvalitní? Může, ale vybírejte pečlivě

vyšlo 19.5.2015

Nespornou výhodou dnešní nabídky nábytku je jeho vysoká kvalita za relativné nízkou cenu. Na pořízení kvalitní sedací soupravy nebo nové obývací stěny už, nemusíme šetřit dlouhé měsíce a za příznivou cenu si můžeme dopřát i vyšší kvalitu zpracování. Musíme ale vědět, kde takto výhodně nakupovat.

 
Víceúčelové vysavače zvládnou vysávání chodníku i čištění matrací

Víceúčelové vysavače zvládnou vysávání chodníku i čištění matrací

vyšlo 5.5.2015

Suché i mokré vysávání, vytírání podlahy, šamponování, hloubkové čištění koberců, matrací a čalounění – to vše zvládnou víceúčelové vysavače. Jsou tak univerzálními pomocníky do domácnosti, kteří nám pomohou s udržováním pořádku. Moderní přístroje se nezaleknou ani rozlitého vína na sedačce a starý koberec bude zase jako nový.

 
Inspirace z jarních veletrhů o bydlení

Inspirace z jarních veletrhů o bydlení

vyšlo 17.4.2015

Jaro je tu, a to je ten správný čas pro inspiraci i pro soubor jarních veletrhů FOR HABITAT, které se pravidelně již 22 let konají. Letos bylo v pražských Letňanech 585 vystavovatelů, kteří představili trendy a novinky z oblasti bydlení a všeho, co s ním soouvisí. Že jste akci nestihli? Přinášíme vám alespoň některé z nich, které se nám podařilo objevit.

 
Kupujeme zahradní hadici a příslušenství

Kupujeme zahradní hadici a příslušenství

vyšlo 16.4.2015

Zahrada by měla být ozdobou každého domu, proto je třeba jí dopřát dostatek vláhy, aby byly rostlinky a trávník krásně zelené a svěží. Ke správnému zavlažování je dobré mít po ruce pár užitečných nástrojů. Nejvýraznějším pomocníkem jsou zahradní hadice, které dnes můžete nakoupit se spoustou zajímavého příslušenství, jež nám ulehčí práci.

 
Nábytek z beden a bedýnek – stolky, lavice i schody

Nábytek z beden a bedýnek – stolky, lavice i schody

vyšlo 8.4.2015

Poslední roky přejí tzv. Eco-friendly stylu. Že netušíte, o co se jedná? Jde vlastně o využití odpadních materiálů ekologicky nezávadným způsobem. A to je pro Čechy výzva jako blázen. A co pro vás? Uděláte si také nějakou tu radost z bedýnek?

 
Tipy na originální a designová křesla a pohovky

Tipy na originální a designová křesla a pohovky

vyšlo 2.4.2015

Sháníte nové křeslo či pohovku a už vás nebaví klasické modely, které má doma každý? Váš moderní interiér tak pomůže ozvláštnit některé z originálních křesel netradičních tvarů, která uvádějí na trh světoví návrháři. Křeslo či pohovka tak nemusí být jen místem odpočinku, ale také jedinečným designovým doplňkem vašeho domova.

 
Připravte se na jaro s nářadím Fiskars!

Připravte se na jaro s nářadím Fiskars!

vyšlo 1.4.2015

Díky novým produktům z řady Fiskars Solid, Xact a QuickFit bude práce na zahradě ještě snazší! Kultivátory, motyčky, rýče, lopaty a nové hrábě na listí vynikají odlehčeným složením a trvanlivým materiálem.

 
Ložnice Maxim – moderní nábytkový systém pro malou i velkou ložnici

Ložnice Maxim – moderní nábytkový systém pro malou i velkou ložnici

vyšlo 26.3.2015

Aby byla ložnice funkční a pobyt v ní příjemný, měli bychom zvolit nábytek, který nám poskytne dostatek úložných prostor a bude vytvářit spolu s postelí harmonický celek. Ložnice Maxim nabízí široký sortiment skříní, komod, postelí a nočních stolků tak, aby výsledné vybavení odpovídalo přesně vašim potřebám a představám.

 
Nábytek z přepravních palet - stoly, židle i postele... Fantazii se meze nekladou.

Nábytek z přepravních palet - stoly, židle i postele... Fantazii se meze nekladou.

vyšlo 24.3.2015

Ne každý stojí o to, mít svůj domov vybaven běžným sériově vyráběným nábytkem. Pokud také hledáte něco originálního, čím byste oživili váš dům či byt, možná vás zaujme nábytek z přepravních palet. Potěší také ty, komu na nákup nábytku již nezbyly peníze. Stačí jen trocha šikovnosti a času a stylové kousky nábytku jsou na světě.

 
< 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >
Arttec Partner 5

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

Terakotový pomalý hrnec JATA

Užijte si chutné a pomalé vaření v pomalém hrnci JATA JEOL2145. Jednoduše zvládnete zdravě připravit pokrm pro 5–6 osob. Je schopen přípravy jídla na nízkou i vysokou teplotu a zvládne i udržování teploty vařeného jídla.

 

Hydromasážní a vířivé vany se světlem

Akce! Vybrané modely masážních a vířivých van za super ceny. Rádi relaxujete ve vaně po dlouhém a náročném dni? Právě pro Vás vyrábíme kvalitní vany vybavené jak hydromasáží, tak i jemnou AIR masáží. Česká výroba, prodloužená záruka, odborná montáž. Vše zajistíme.

 

Zahradní dřevěný set - stůl VIET a křesla LUCY

Zahradní sestava nábytku z akáciového dřeva pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní rozkládací stůl Viet akácie a 6x zahradní stohovatelné křeslo LUCY z akácie. Dlouhá životnost a nenáročná údržba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plechová střešní krytina Blachotrapez

Přední výrobce plechových střešních a fasádních krytin.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.