Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Prodejci

Vyhledávání článků
Jak si vylepšit nábytkové kousky z IKEA?

Jak si vylepšit nábytkové kousky z IKEA?

vyšlo 26.4.2017

Nakupujete rádi ve švédském řetězci prodejen IKEA? Pak vás již možná oslovilo množství jejich projektů. A některé jste si třeba sami zvládli předělat podle svých představ, požadavků bytu anebo uzpůsobit danému prostoru či barvě okolního prostředí. A právě takovýmto předělávkám se říká IKEA HACKS.

 
Dřevěný zahradní nábytek je dobrá volba, když vsadíte na kvalitu

Dřevěný zahradní nábytek je dobrá volba, když vsadíte na kvalitu

vyšlo 26.4.2017

Zahradní nábytek ze dřeva může v mnohých vzbuzovat obavy stran údržby a péče. Věřte ale tomu, že pokud zvolíte vhodnou dřevinu a kvalitní nábytek, bude vám sloužit dlouhá léta. Mezi nejoblíbenější patří nábytek z akácie, teaku, meranti nebo eukalyptu.

 
Sektorový nábytek se hodí do obývacího pokoje, ložnice i jídelny

Sektorový nábytek se hodí do obývacího pokoje, ložnice i jídelny

vyšlo 25.4.2017

Sektorový nábytek najde své uplatnění ve všech místnostech bytu či domu. Bez obav můžete zařídit velmi vkusně a stylově celý dětský pokoj, ložnici i obývací pokoj, jídelnu, pracovnu nebo předsíň. Nabídka jednotlivých kolekcí je natolik široká, že si vyberou příznivci moderního nábytku stejně jako vyznavači klasiky, masivu nebo rustikálního nábytku. Inspirujte se v následujícím článku.

 
Akumulátorové pily - tiché, přenosné a přitom výkonné

Akumulátorové pily - tiché, přenosné a přitom výkonné

vyšlo 23.4.2017

Motorové řetězové pily se používají už desítky let, během nichž se vyvinula řada variant. Při výběru obvykle rozlišujeme dvě velké skupiny – pily poháněné spalovacími motory a pily elektrické. Ty první jsou určeny pro častější a intenzivnější použití, zatímco na malou zahrádku pro hobby využití postačí méně výkonná pila elektrická.

 
Tipy na velikonoční dekorace – vajíčka, zvířátka a květiny

Tipy na velikonoční dekorace – vajíčka, zvířátka a květiny

vyšlo 13.4.2017

Velikonoce jsou tu cobydup, tak pokud už máte za sebou jarní úklid, začněte přemýšlet nad tím, jak si letos svátečně vyzdobíte domov. Velikonoci vítáme jaro, takže nesmí chybět květiny, spousta barev a samozřejmě ani tradiční dekorace jako jsou vajíčka či zvířátka. Že se vám nechce nic vyrábět? Nevadí, spoustu krásných dekorací koupíte na trzích i v obchodech.

 
Snadný a účinný úklid s mopem Easy Wring Ultramat

Snadný a účinný úklid s mopem Easy Wring Ultramat

vyšlo 10.4.2017

Jaro je tradičně obdobím, když se příroda probouzí po zimě, venku se zelená tráva, všechno pučí a ptáci vesele zpívají. I my máme daleko více energie a s chutí a vervou se pouštíme do úklidu, úprav a renovací interiéru. Aby byl právě úklid co nejjednodušší, měli bychom se vybavit těmi nejlepšími pomocníky – kvalitními mopy a hadříky.

 
Sektorový nábytek do dětského pokoje - i pro miminka

Sektorový nábytek do dětského pokoje - i pro miminka

vyšlo 7.4.2017

Dítě nemusí mít hned po narození svůj dětský pokoj. Často spí s rodiči v ložnici, a tak prvním kusem nábytku, který pro dítě kupujeme je dětská postýlka. Při stěhování miminka do vlastního pokoje už pořizujeme k postýlce i komodu, šatní skříň nebo další kusy nábytku pro uložení oblečení a hraček. Ideální je, pokud zvolíme sektorový nábytek z kolekce, kterou můžeme postupně dokupovat.

 
Levné a stylové jarní dekorace - inspirujte se a přivítejte jaro

Levné a stylové jarní dekorace - inspirujte se a přivítejte jaro

vyšlo 6.4.2017

Dlouho očekávané jaro je konečně tady a s ním také jarní výzdoba interiérů čerstvými květinami a stylovými dekoracemi, které lahodí oku a mnohé jsou také velmi praktické a funkční. Připravili jsme pro vás několik tipů nejen do domácnosti, ale také na zahradu.

 
Jak připravit dětské hřiště na jaro?

Jak připravit dětské hřiště na jaro?

vyšlo 30.3.2017

Jaro je konečně tady a s ním také krásné teplé počasí a sluníčko. Pro děti začíná radostné období her venku na zahradě, v přírodě. Pokud máte na zahradě dětské hřiště, měli byste jej po zimě zkontrolovat a připravit na sezónu. Bezpečnost dětí je na prvním místě, přípravu tedy nepodceňujte.

 
CABLOXX - více designu pro uzamykatelný nábytek

CABLOXX - více designu pro uzamykatelný nábytek

vyšlo 27.3.2017

Rakouský specialista na výrobu nábytkového kování Blum rozšiřuje s novým centrálním zámkovým systémem oblast využití svých box-systémů a vodicích systémů. Tento sortiment poskytuje systémové řešené zavírání kontejnerů nezávislé na použití typu různých box-systémů. Pro výrobce to znamená: vše pohodlně, snadno a najednou.

 
Jak spoutat slunce a ochránit jarní výsevy?

Jak spoutat slunce a ochránit jarní výsevy?

vyšlo 17.3.2017

My zahrádkáři netrpělivě čekáme na den, kdy jaro pokoří zimu a toužebně čekáme na hřejivé slunce. Přáním je, aby svítilo a hřálo co nejdéle, neboť jarní výsevy a rychlená zelenina slunce potřebují. A tak se uchylujeme k malému podvodu na přírodě. Snažíme se využívat akumulace tepla nejrůznějšími pomůckami. Různé fólie nebo lehké netkané textilie mohou poškození slabšími krátkodobými mrazíky zamezit.

 
Nábytek od českých výrobců pod jednou střechou

Nábytek od českých výrobců pod jednou střechou

vyšlo 11.3.2017

Nábytek českých výrobců je stále populárnější pro jeho vynikající kvalitu a dostupnou cenu. Obchodní dům CČN – Centrum českého nábytku se rozhodl spojit přední české výrobce a nabídnout jejich výrobky a služby pod jednou střechou. Najít zde můžete výroby firem TON, Domestav, Jech, Dřevostav, Pelc kuchyně, Dudinger nebo Stylový nábytek ASTO. Pořídit si nábytek od renomovaného českého výrobce má hned několik výhod.

 
Multifunkční nábytek, který dokáže víc, než byste čekali

Multifunkční nábytek, který dokáže víc, než byste čekali

vyšlo 15.2.2017

Každý kus nábytku má svou předem danou funkci. Ale nebylo by fajn, kdyby zvládl víc? Majitelé malých bytů určitě přikyvují. Ale malé prostory nejsou jedinou možností, jak víceúčelový nábytek zužitkovat. Našli jsme pro vás kousky, které se zalíbí všem a určitě je budete chtít mít doma bez ohledu na to, kde bydlíte.

 
Test akuvrtaček: bezpečnostní rizika i nedostatky ve výbavě

Test akuvrtaček: bezpečnostní rizika i nedostatky ve výbavě

vyšlo 8.2.2017

Většina akumulátorových vrtaček si lehce poradí se dřevem i vápencem, ale na kov, v testu spotřebitelského časopisu dTest, nestačila ani ta nejlepší z nich. Výsledky aktuálního testu navíc odhalily modely, u nichž se objevily mírné i závažnější technické nedostatky. Testem prošlo 6 akuvrtaček s příklepem a 14 bez příklepu. Úplným propadákem byla příklepová vrtačka od značky Powerplus.

 
Volba osvětlení není banalita, ovlivňuje naši náladu

Volba osvětlení není banalita, ovlivňuje naši náladu

vyšlo 30.1.2017

Konečně jsme se dočkali, závěje a sníh všude kolem nás. Po pořádné koulovačce a stavění sněhuláků je potřeba se zahřát. Jakmile však přijdete domů, teplo vám sice je, to ano, ale co ta chmurná nálada a deprese, která se k vám pomalu blíží?! Číhá v každém temném koutě vašeho domu. Jak se jí natrvalo zbavit? Jednoduše. Rozjasněte svůj byt!

 
Polštáře a přikrývky ze syntetických materiálů mají výjimečné vlastnosti

Polštáře a přikrývky ze syntetických materiálů mají výjimečné vlastnosti

vyšlo 26.1.2017

Přestože spousta uživatelů nedá dopustit na lůžkoviny z přírodních materiálů (peří, bavlna, ovčí rouno apod.) pro jejich jedinečné vlastnosti, existuje početná skupina spotřebitelů, která ze stejného důvodu dává přednost materiálům syntetickým. Jsou to zejména alergici, astmatici a také ti, kdo hledají komfort a vysokou užitnou hodnotu za přijatelnou cenu.

 
Leden a únor je ideální čas pro nákup barev

Leden a únor je ideální čas pro nákup barev

vyšlo 20.1.2017

Přestože je krátce po Vánocích a venku stále mrzne, mnozí z nás už netrpělivě vyhlížejí jaro, aby se opět pustili do renovace svých domovů, malování, natírání a dalších činností. Právě nyní je ideální čas na nákup vhodných barev, protože předsezónní slevy jsou v plném proudu.

 
< 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >
Arttec Partner 1

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plechová střešní krytina Blachotrapez

Přední výrobce plechových střešních a fasádních krytin.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.