Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Prodejci

Vyhledávání článků
Jaké vánoční ozdoby a dekorace jsou trendy pro rok 2017?

Jaké vánoční ozdoby a dekorace jsou trendy pro rok 2017?

vyšlo 8.12.2017

Trendy jsou ve všem. Jsou v životním stylu, v oblečení, ve stravování, prostě v celém našem životě. Většinu z nás přirozeně zajímá, co momentálně “frčí” a přizpůsobujeme tomu naše životy. Sledování trendů vychází z naší touhy po změně a inspiraci. Ani je vlastně nemusíme brát příliš vážně, stačí, když se necháme inspirovat a třeba se nám nějaký z následujících trendů bude hodit na výzdobu našich domovů pro tu nejkrásnější dobu v roce.

 
Exteriérové LED pásky mají mnoho využití, nejen na Vánoce

Exteriérové LED pásky mají mnoho využití, nejen na Vánoce

vyšlo 6.12.2017

Rádi zdobíte svůj dům během vánočních svátků a pak je vám líto romantické osvětlení sundávat? To nemusí, protože LED osvětlení v podobě exteriérových pásek můžete využít celoročně. Možností je opravdu celá řada, nechce se inspirovat.

 
ZIMNÍ NABÍDKA matrací Dřevočal

ZIMNÍ NABÍDKA matrací Dřevočal

vyšlo 30.11.2017

Současné období je plné nevlídného počasí a zkracujících se dnů, na někoho přichází tzv. podzimní deprese a někdo toto období využije k relaxaci a četbě. Mnohem více času trávíme v posteli a tak pokud vaše matrace už není v ideální kondici, poohlédněte se po nové a využijte některou z akčních nabídek. Např. na matraci Modena od Dřevočalu.

 
Designová tvář nábytku - kamenná dýha, HPL laminát a další materiály

Designová tvář nábytku - kamenná dýha, HPL laminát a další materiály

vyšlo 28.11.2017

Moderní kuchyně a nábytkové sestavy se vyznačují nejenom dokonale propracovanými detaily a sofistikovaným kováním, ale jejich kvalitu určuje především použitý materiál.

 
Přivítejte ve své domácnosti rustikální nábytek

Přivítejte ve své domácnosti rustikální nábytek

vyšlo 23.11.2017

Rustikální nábytek se od klasického nábytku velmi liší. Pokud patříte mezi jeho milovníky, mohli jste se setkat s odlišným názorem vašich blízkých. Ne všichni jeho kouzlu propadli, a proto můžete být na vážkách, zda si takový nábytek do domácnosti pořídit a neustále poslouchat narážky na tento vzhledem specifický nábytek. To však neznamená, že byste se takového nábytku měli vzdát! Co v sobě ve skutečnosti skrývá rustikální nábytek? To a mnohé jiné se dozvíte v článku níže.

 
Domovní vypínače Decente a Retro podtrhnou vzhled každého interiéru

Domovní vypínače Decente a Retro podtrhnou vzhled každého interiéru

vyšlo 21.11.2017

Vypínače a zásuvky jsou u stavebníků, unavených z předchozích etap stavby jejich dlouho očekávaného domu, často opomíjenými popelkami. Mnozí sáhnou bez dlouhého přemýšlení po nějakém plastovém vypínači. A je to škoda. Vypínače jsou na očích, používáme je denně, dotýkáme se jich a není tak snadné je vyměnit jako vázičku na stole nebo povlečení v posteli.

 
Optimální prostor pro fototapety

Optimální prostor pro fototapety

vyšlo 18.11.2017

Kolik času trávíte v kuchyni? Ať už málo, nebo naopak více, vyplatí se mít tuto místnost co možná nejvíce stylovou. Cítit se zde budete perfektně nejen při přípravě pokrmů. Vždyť moderní kuchyně slouží zároveň také jako jídelna.

 
Vybavte se na vánoční pečení – vykrajovátka a formičky se budou hodit

Vybavte se na vánoční pečení – vykrajovátka a formičky se budou hodit

vyšlo 16.11.2017

Vánoce, nejkrásnější čas v roce hlavně pro děti, které se těší na dárečky, ale také na cukroví a další sladké dobroty. Připravte se na vánoční pečení co nejdříve a nebojte se zapojit i děti. Budou vám moc rády pomáhat a společně strávené chvíle jsou tím nekrásnějším, co o vánočních svátcích můžeme prožít.

 
Zahřejte se kávou a čajem ze stylových rychlovarných konvic

Zahřejte se kávou a čajem ze stylových rychlovarných konvic

vyšlo 3.11.2017

Již několik desítek let jsou nezbytnou součástí vybavení našich domácností mimo jiné i rychlovarné konvice. A je to naprosto pochopitelné. Dostaneme-li chuť na voňavou kávu anebo povzbuzující čaj, proč čekat čtvrt hodiny, než voda na plynovém vařič začne pobublávat, když v rychlovarné konvici je uvaření vody otázkou několika vteřin.

 
Výběr domácí vinotéky a lednice na víno

Výběr domácí vinotéky a lednice na víno

vyšlo 2.11.2017

Domácí vinotéky jsou tím nejlepším řešením, jak skladovat víno v optimálních klimatických podmínkách, pokud ovšem k tomuto účelu nevlastníte kamenný vinný sklípek na zahradě nebo v suterénu vašeho rodinného domu. Nač skladovat své víno v obyčejné chladničce, když můžete svou sbírku lahví rozšířit a mít ji neustále na očích v prosklené vitríně, která bude udržovat optimální teplotu pro degustaci v jakoukoliv roční dobu.

 
Jak rychle zrenovovat sedací soupravu? Zkuste napínací potahy

Jak rychle zrenovovat sedací soupravu? Zkuste napínací potahy

vyšlo 31.10.2017

Už se nemůžete dívat na opotřebovanou sedačku, ale kvůli finanční situaci si nemůžete pořídit novou? Nebo měníte vzhled interiéru a potřebujete vaši starou sedací soupravu přizpůsobit novému designu? Jděte na to chytře a sedačku jednoduše zrenovujte s minimálními náklady. Dosáhnout toho můžete díky univerzálním napínacím potahům, které vdechnou vaší sedačce nový život.

 
Ložnice – jak si ji zařídit k oboustranné spokojenosti?

Ložnice – jak si ji zařídit k oboustranné spokojenosti?

vyšlo 18.10.2017

Ložnice patří k nejdůležitějším místům v naší domácnosti, právě v ní svůj den začínáme i končíme. Usínáme tady, spíme, probouzíme se, relaxujeme, užíváme si společné chvíle s partnerem – odehrávají se tady zkrátka ty nejkrásnější činnosti. Její vybavení bychom tak neměli podceňovat. Protože se jedná o ryze soukromý prostor dvou lidí, můžeme si ho zařídit přesně podle svého a partnerova přání a nemusíme brát ohled na potřeby ani vkus ostatních členů rodiny.

 
Karbolineum Extra – dekorativní, impregnační a ochranný nátěr na dřevo

Karbolineum Extra – dekorativní, impregnační a ochranný nátěr na dřevo

vyšlo 10.10.2017

Dřevo, dřevěné konstrukce a další dřevěné stavební prvky potřebují účinnou ochranu před povětrnostními vlivy, vlhkostí, UV zářením, plísněmi, řasami apod. Ideální ochranou dřeva je ochranný nátěr. Karbolineum Extra je nátěr 3v1, který spojuje výhody impregnace, penetrace a dekorativního nátěru.

 
Jak mít doma pořád uklizeno?

Jak mít doma pořád uklizeno?

vyšlo 28.9.2017

Uklizeno chce mít doma nejspíš každý. Ne každý ale ví, jak zařídit, aby se z uklízení stal průběžný rituál, a ne zloděj volných víkendů. My vám prozradíme pár tipů na to, jak si nejen uklidit, nýbrž si pořádek i udržet!

 
Přivítejte návštěvu originální rohožkou

Přivítejte návštěvu originální rohožkou

vyšlo 23.9.2017

Rohožky před dveře mají nejen praktický význam, ale mohou být také velmi originální a vtipné. Návštěva bude do dveří vstupovat s dobrou náladou a úsměvem na rtech. A pochopitelně také s očištěnou obuví.

 
K čemu jsou dobré matracové chrániče?

K čemu jsou dobré matracové chrániče?

vyšlo 21.9.2017

Matracové chrániče, jak již název napovídá, slouží k ochraně matrace před nejrůznějšími nečistotami. Možná ale nevíte, že existuje několik druhů matracových chráničů s různými vlastnostmi. S čím se tedy můžete setkat a jak matracový chránič vybrat?

 
V novém školním roce „frčí“ zdravé domácí svačinky

V novém školním roce „frčí“ zdravé domácí svačinky

vyšlo 20.9.2017

Velká přestávka je tu, proto je čas na svačinku. Ideální je ta, která dobře vypadá, skvěle chutná, a navíc dodá školákům prospěšné látky a energii. Proto zaručenou jistotu představují domácí jogurty či tvarohy s cereálními vločkami. Máte obavu ze složité přípravy? Nemusíte! S výrobky z ORIONU – českého obchodu pro domácnost to zvládne snadno a rychle opravdu každá maminka nebo tatínek!

 
< 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >
Arttec Partner 5

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plechová střešní krytina Blachotrapez

Přední výrobce plechových střešních a fasádních krytin.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.