Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Prodejci

Vyhledávání článků
Novinka – koupelnový nábytek OPERA od českého výrobce

Novinka – koupelnový nábytek OPERA od českého výrobce

vyšlo 27.6.2023

Dokonalý koupelnový nábytek by měl být praktický, atraktivní na pohled a hlavně odolný vůči vlhkosti. Nová série českého koupelnového nábytku OPERA a OPERA PLUS zaujme čistými liniemi, bezúchytkovými čely a širokou škálou kombinací odstínů a dekorů. Vše si navíc můžete navrhnout v Konfigurátoru koupelnového nábytku.

 
Grilujeme na kameni aneb hlavní výhody lávových grilů a kamenných desek

Grilujeme na kameni aneb hlavní výhody lávových grilů a kamenných desek

vyšlo 26.6.2023

Grilovací sezóna se opět rozjíždí a letos u vás doma dost možná padne otázka: “Nekoupíme si nový gril?”. Na trhu existuje spousta možností a jednou z nich jsou i kamenné grily. Kámen jako přírodní materiál se k této letní kratochvíli určitě hodí, ale jak se vlastně na kameni griluje a jaké jsou hlavní výhody tohoto způsobu grilování?

 
Rozprašovací mlžné brány – rychlá úleva při nesnesitelném vedru

Rozprašovací mlžné brány – rychlá úleva při nesnesitelném vedru

vyšlo 22.6.2023

Parné léto doprovázené nedostatkem srážek způsobuje mnoho potíží jak lidem a zvířatům, tak i na zahradách a pozemcích, kde pěstujeme své oblíbené plodiny nebo květiny. Jednou z možností, jak zajistit osvěžení pro všechny a všechno, co je ohroženo přehřátím, je instalace rozprašovací brány. Jedná se o systém, který se jednoduše napojí na vodovodní kohoutek, který je pod tlakem a spustí nepřetržitou vodní mlhu.

 
Novinka od firmy BLUM - integrované kování na výklopy AVENTOS HKi

Novinka od firmy BLUM - integrované kování na výklopy AVENTOS HKi

vyšlo 16.6.2023

Co kdyby krása výklopu přicházela zvenčí a síla zevnitř? Náš nejužší systém výklopů je plně integrován do boční stěny skříňky, a proto dokonale splývá s nábytkem. Získáte tak vysoce estetickou kvalitu s naprostou volností designu - se snadnou montáží a v obvyklé kvalitě Blum.

 
Jak chytře zařídit malý byt? I na 27 m²  se dá komfortně žít.

Jak chytře zařídit malý byt? I na 27 m² se dá komfortně žít.

vyšlo 12.6.2023

Malý byt vyžaduje především pečlivě rozplánované prostorové řešení s vhodným, a především multifunkčním vybavením, jako je nábytek a úložné prostory. Důležitou roli hraje také použití materiálu barev a doplňků, které mohou prostor opticky zvětšit. Je potřeba brát v potaz, že v případě bytu 1k+k se do jedné místnosti musí vejít kuchyň, ložnice, pracovna i obývací pokoj.

 
AKU kuchyňské spotřebiče využijete doma i na cestách

AKU kuchyňské spotřebiče využijete doma i na cestách

vyšlo 21.5.2023

Kuchyňské spotřebiče jako mixéry, šlehače nebo sekáčky jsou tradičně elektrické. K jejich provozu potřebujeme po ruce elektrickou zásuvku nebo dostatečně dlouhý kabel. Novinkou jsou aku spotřebiče na bateriový pohon, se kterými můžete pracovat kdekoliv – doma, na chalupě, na zahradě nebo i na dovolené v kempu.

 
Rolety pro střešní okna

Rolety pro střešní okna

vyšlo 17.5.2023

Střešní okna jsou běžnou součástí podkrovních prostor a vítaným zdrojem světla. Je ovšem třeba myslet i na jejich zastínění, zvláště pokud se jedná o okna v ložnici, v dětském pokoji nebo obývacím pokoji, kde chcete sledovat televizi.

 
Vybavení domu, na které hodně lidí zapomíná. Přitom je klíčové pro funkčnost

Vybavení domu, na které hodně lidí zapomíná. Přitom je klíčové pro funkčnost

vyšlo 1.5.2023

Postavit dům rozhodně není jednoduché. Vyžaduje to velké odborníky, hodně času a obrovské množství peněz. Právě z tohoto důvodu byste měli dávat pozor na to, že vám nebude nic chybět. Existují nenápadné předměty a místnosti, které mohou při bydlení udělat velký rozdíl. Na první pohled jsou přitom velmi malé a musíte na ně myslet již během plánování.

 
Fotozáclony  - nekonečné možnosti, jak oživit interiér

Fotozáclony - nekonečné možnosti, jak oživit interiér

vyšlo 26.4.2023

Pokud přemýšlíte nad tím, čím byste ozvláštnili interiér tak, abyste šli ruku v ruce s nejmodernějšími trendy, pak zbystřete. Jestliže už vás nebaví klasické krajkové záclony, či žaluzie, které má doma každý, pak zkuste fotozáclony. Jedná se o novinku, která rozjasní váš interiér a navíc může díky nepřebernému množství motivů přinést do vašeho bytu kus přírody, exotiky nebo čehokoliv, co máte rádi.

 
Proč patří povlečení z egyptské Mako bavlny mezi to nejlepší?

Proč patří povlečení z egyptské Mako bavlny mezi to nejlepší?

vyšlo 23.4.2023

K tomu, abyste se vyspali do růžova, je potřeba, abyste měli kvalitní matraci, rošt, příjemné lůžkoviny a hlavně kvalitní povlečení, které je příjemné na dotek. Mezi to nejkvalitnější patří povlečení z egyptské Mako bavlny. Řekneme vám proč.

 
Barvy proti plísním, které využijete v interiéru i exteriéru

Barvy proti plísním, které využijete v interiéru i exteriéru

vyšlo 21.4.2023

Plíseň na stěnách v bytě nebo domě nechce řešit nikdo. Co ale dělat, když už se plíseň objeví a je nutné se jí zbavit? Nejjednodušším a často nejefektivnějším řešením je zvolit vhodný protiplísňový nátěr.

 
Vertikální zahrada nebo zelená stěna z umělých rostlin

Vertikální zahrada nebo zelená stěna z umělých rostlin

vyšlo 18.4.2023

Zelené stěny z umělých rostlin nebo mechů jsou rychlou a jednoduchou možností, jak vytvořit v interiéru nebo exteriéru bezúdržbovou a na pohled atraktivní oázu zeleně. Při vhodně zvolených a kvalitních rostlinách jsou umělé zelené stěny dokonalou imitací těch živých. Navíc je lze použít i do míst, kde se živým rostlinám moc nedaří.

 
Výsadba balkónových květin do truhlíků a jejich zdravý růst

Výsadba balkónových květin do truhlíků a jejich zdravý růst

vyšlo 5.4.2023

Jaro je tady a za pár týdnů nás čeká výsadba balkónovek do truhlíků. Pro správný růst a zdraví rostlin je dobré zvolit vhodný substrát a také je pravidelně přihnojovat. Zálivku můžeme doplnit o růstový stimulátor nebo mykorhizní houby.

 
Inspirace pro velikonoční stolování - prohlédněte si fotogalerii

Inspirace pro velikonoční stolování - prohlédněte si fotogalerii

vyšlo 1.4.2023

Velikonoce jsou tradičně nejen největším křesťanským svátkem, ale pro mnohé také znamením příchodu jara, probouzení přírody ze zimního spánku a oslavou nového života. Domy, byty i zahrady zdobíme velikonočními dekoracemi, vajíčky, zajíčky, kuřátky, větvičkami a tyto prvky se objevují také na nádobí.

 
Co se peče na Velikonoce a jaké domácí potřeby jsou na velikonoční pečení nejlepší

Co se peče na Velikonoce a jaké domácí potřeby jsou na velikonoční pečení nejlepší

vyšlo 31.3.2023

Když začnou Velikonoce, svátky jara, ťukat na dveře, je načase se začít připravovat na příchod koledníků a na přípravu tradičních velikonočních dobrot. Chcete vědět, co byste při velikonočním pečení rozhodně neměli opomenout a kteří kuchyňští pomocníci odvedou skvělou službu?

 
Luxusní sprchový box BRILIANT s integrovanou parní saunou

Luxusní sprchový box BRILIANT s integrovanou parní saunou

vyšlo 30.3.2023

Jsme česká firma ARTTEC s. r. o. s dlouholetou tradicí a na českém i zahraničním trhu se pohybujeme již 25 let. Věnujeme se výrobě sanitárního zařízení a pokud máte v plánu stavbu nové koupelny, nebo její rekonstrukci, věříme, že si u nás vyberete vyhovující vybavení.

 
Jarní péče o trávník - na co byste neměli zapomenout?

Jarní péče o trávník - na co byste neměli zapomenout?

vyšlo 29.3.2023

S koncem zimního období je nutné začít věnovat náležitou pozornost nejen rostlinám, stromům a keřům v zahradě, ale také samotnému trávníku. Ten vyžaduje před nadcházející sezónou vaši pozornost. Jak postupovat a jako péči mu dopřát?

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Arttec Partner 3

Reklama

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plechová střešní krytina Blachotrapez

Přední výrobce plechových střešních a fasádních krytin.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.