IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Prodejci

Vyhledávání článků
Přírodní rašelinová kosmetika pomůže proti ekzémům i nachlazení

Přírodní rašelinová kosmetika pomůže proti ekzémům i nachlazení

vyšlo 8.10.2020

Neustálý stres a napětí v práci, ve škole nebo v osobním životě nepřidá na zdraví nikomu. Problémy mohou vyústit ve zdravotní komplikace – únava, bolesti hlavy, problémy s pohybovým aparátem, kožní problémy jako jsou ekzémy apod. Těžko se vám podaří změnit životní styl ze dne na den. Můžete ale alespoň na chvilku vypnout a dát si třeba horkou vanu.

 
Vybíráme lednici podle základních i nadstandardních funkcí

Vybíráme lednici podle základních i nadstandardních funkcí

vyšlo 7.10.2020

Základní funkcí lednice je udržovat potraviny v chladu nebo mrazu, resp. v daném teplotním rozmezí dle nastavení lednice. Existuje ale i spousta dalších funkcí a benefitů, které udržují potraviny déle čerstvé, nabízejí vyšší komfort při používání lednice nebo šetří energii. S čím vším se v nabídce můžete setkat?

 
Zátěž, která vás uvolní během spánku? Zátěžová přikrývka

Zátěž, která vás uvolní během spánku? Zátěžová přikrývka

vyšlo 6.10.2020

Neklidný spánek, neustálé převalování, snad i chlad a pocit nejistoty? Pomoci Vám může přiměřená zátěž během Vašeho odpočinku. Jednou z možností je zátěžová přikrývka, která zlepšuje relaxaci dětem i dospělým s poruchami soustředění, autismu a dalšími nemocemi.

 
Co vás čeká na podzim na zahradě? Poslední sklizeň, výsadba a úklid

Co vás čeká na podzim na zahradě? Poslední sklizeň, výsadba a úklid

vyšlo 2.10.2020

Léto je neodvratně za námi, krajina se barví do podzimního hávu a příroda se připravuje na příchod zimy. S létem skončila i hlavní zahrádkářská sezóna, což ale neznamená, že si zahrada už nezaslouží naši pozornost. Právě naopak, je čas na poslední sklizně, úklid a vyživení půdy i rostlin před chladnou zimou. To vše přinese na jaře své ovoce.

 
Zelené stěny z umělých rostlin jsou vhodné do interiéru i exteriéru

Zelené stěny z umělých rostlin jsou vhodné do interiéru i exteriéru

vyšlo 25.9.2020

Zelené stěny jsou vítanou dekorací v bytech, kancelářích, hotelových foyer, ale i v exteriérech – na balkónech a terasách. Živá zelená stěna pochopitelně vyžaduje nemalou péči, je třeba zvolit vhodné rostliny a poradit se s odborníky. A ne vždy se pěstování daří. Zelená stěna z umělých rostlin je dokonalou imitací těch živých a nevyžaduje žádnou péči.

 
Pohodlný a dokonalý úklid díky Vileda 1.2 Spray MAX mop

Pohodlný a dokonalý úklid díky Vileda 1.2 Spray MAX mop

vyšlo 14.9.2020

Úklid tvrdé podlahy může být namáhavý, zdlouhavý a ne příliš efektivní nebo také rychlý a pohodlný díky sofistikovaným úklidovým pomocníkům. Jako je např. 1.2 Spray MAX mop od Viledy, který díky speciálnímu návleku z mikrovlákna odstraní více než 99% bakterií jen s pomocí vody.

 
Jak správně sklízet a skladovat hrušky?

Jak správně sklízet a skladovat hrušky?

vyšlo 13.9.2020

Podzimní měsíce bývají ve znamení loučení se s létem, houbaření, výlovů rybníků, příprav na zimu, procházek lesem v šumivém spadaném listím, ale i sklizní ovoce, o které jsme se celý rok s láskou staraly. To není zrovna fyzicky nejlehčí práce, ale odměnou nám pak v mrazivých zimních dnech může být sousto šťavnatého vlastnoručně vypěstovaného ovoce, na které zkrátka v supermarketu nenarazíte. Kdo by si třeba v polovině ledna s chutí nepochutnal na takové šťavnaté hrušce.

 
Rakytník – bohatý zdroj vitamínů na vlastní zahradě

Rakytník – bohatý zdroj vitamínů na vlastní zahradě

vyšlo 11.9.2020

Pravděpodobně znáte rakytník z lékáren jako potravinový doplněk nebo jako součást bylinných čajů. Pro vysoký obsah vitamínu C a dalších zdraví prospěšných látek je velmi oblíbený zejména v podzimním a zimním období. Rakytník si však můžete úspěšně vypěstovat i doma na zahradě. Jak na to?

 
Elektrické venkovní grily  - jak si vedou v porovnání s grily na uhlí a plyn?

Elektrické venkovní grily - jak si vedou v porovnání s grily na uhlí a plyn?

vyšlo 3.9.2020

Léto ještě zdaleka neskončilo a zahradní grilovačky jsou stále v kurzu. Každý se snaží připravit to nejlepší jídlo, což vyžaduje pečlivou přípravu a také správnou techniku. Někdo se spoléhá na klasický oheň, někomu zase více vyhovuje plyn. My se ale v našem článku zaměříme na grily elektrické, které lze využít nejen při venkovní přípravě grilovaných pokrmů. Jaké jsou výhody či nevýhody elektrických grilů v porovnání s těmi na uhlí či plyn?

 
Máte pozvánku na svatbu a přemýšlíte nad vhodným svatebním darem? Vsaďte na luxusní povlečení

Máte pozvánku na svatbu a přemýšlíte nad vhodným svatebním darem? Vsaďte na luxusní povlečení

vyšlo 28.8.2020

Novomanželé čím dál častěji dostávají peněžní dary, se kterými po svatbě naloží dle vlastního uvážení, což je sice praktické, ale ani trochu romantické. Jak známo, finance jsou pomíjivé, zatímco kvalitní ložní prádlo bude provázet manželské soužití i řadu let. Nechte si poradit a věřte, že váš svatební dar předčí nejednu obálku!

 
Jak prát a sušit povlečení a prostěradla?

Jak prát a sušit povlečení a prostěradla?

vyšlo 25.8.2020

Abyste během dne dobře fungovali, potřebujete se pořádně vyspat. K tomu je nutné nejen vlastnit kvalitní postel, ale také mít v pokoji ty nejlepší podmínky pro ničím nerušený spánek. Jak jej dosáhnout? Jedním z parametrů, které je potřeba hlídat, je vlastnictví kvalitního povlečení. Dnes si řekneme, jak o něj pečovat, aby vám dlouho vydrželo.

 
SPACE STEP zpřístupní úložné prostory nad hlavou

SPACE STEP zpřístupní úložné prostory nad hlavou

vyšlo 23.8.2020

Také neradi uschováváte předměty ve skříňkách ve výšce, protože se tam špatně dostáváte, ale bohužel vám nic jiného nezbývá, když máte malý byt? Představujeme vám novinku SPACE STEP, se kterou na vše pohodlně a bezpečně dosáhnete.

 
Vestavné myčky nádobí versus volně stojící – podle čeho se rozhodnout?

Vestavné myčky nádobí versus volně stojící – podle čeho se rozhodnout?

vyšlo 20.8.2020

Většina majitelů nových kuchyní volí vestavnou myčku nádobí a počítá se s ní již při plánování kuchyně. Jsou ale situace, kdy vestavná myčka nemusí být tím nejlepším řešením a naopak se vám bude lépe hodit myčka volně stojící? Na co všechno byste měli při rozhodování myslet?

 
Využijte nasušené květiny k dekoracím vašeho domova

Využijte nasušené květiny k dekoracím vašeho domova

vyšlo 1.8.2020

Interiérové dekorace nemusí být nutně napořád, aby byly krásné, zajímavé a netradiční. Mohou být také ze sušených květin. Budete je muset sice za nějaký čas obměnit anebo nahradit jinou dekorací, ale pro určité období jsou dekoracemi ideálními. Jejich dobou je podzim. Tehdy máme nasušené květiny do zásoby a můžeme popustit uzdu fantazii a tvořit z nich zajímavá aranžmá, a nejen ta.

 
Proč si pořídit parní vysavač a pro koho není vhodný?

Proč si pořídit parní vysavač a pro koho není vhodný?

vyšlo 22.7.2020

Parní vysavače jsou jako multifunkční vysavače v kombinaci s parním mopem velmi užitečným pomocníkem při úklidu. Hodí se nejen do domácností alergiků, protože pomocí páry likvidují bakterie a plísně. Jak vybírat parní vysavač a s jakými typy se obchodech můžeme setkat?

 
Jak zajímavě osvětlit pergolu a altán, designová svítidla na terasu

Jak zajímavě osvětlit pergolu a altán, designová svítidla na terasu

vyšlo 16.7.2020

Terasu, pergolu či altán můžeme osvětlovat nejen z dekoračních důvodů, ale i pro zvýšení bezpečnosti. Na terasu či do zahrady si můžeme pořídit například svítící fontánu, nebo využít bohatých možností speciálních exteriérových svítidel, která ve většině případů využívají LED moduly.

 
Rozjasněte na léto své bydlení - ukliďte, vymalujte a dekorujte

Rozjasněte na léto své bydlení - ukliďte, vymalujte a dekorujte

vyšlo 12.7.2020

Je prostě neuvěřitelné, jak dostatek světla může vylepšit vzhled a atmosféru místnosti. Jasná a dostatečně prosvětlená místnost vyvolává veselou náladu a ještě lepší emoce. Za určitých okolností však může být poměrně složité dostat do bytu či domu dostatek světla anebo byt v letních vedrech dostatečně provzdušnit a také trochu ochladit. Proto jsme se rozhodli přinést vám několik nápadů na to, jak rozjasnit své bydlení na léto.

 
< 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >
Arttec Partner 3

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plechová střešní krytina Blachotrapez

Přední výrobce plechových střešních a fasádních krytin.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.