7points - rozšíření balkonu

Reklama

Digitálně ovládaný gril Intelligrill 48018 pro inteligentní grilování

Poslat upozornění na tento článek emailem Vytisknout článek

08.08.2013

Pokud vás mrzí, že se při grilování nemůžete věnovat přátelům či návštěvě, pořiďte si digitálně ovládaný kontaktní gril Intelligrill 48018 vybavený teplotní sondou. Využívá moderní technologie a tak umožňuje nadstandardně inteligentní grilování. Sonda se o vše postará, vy se tak můžete bavit s přáteli a společně si pak pochutnat na výtečném jídle.

Značka Morphy Richards a její britský výrobce na náš trh pravidelně přináší inovativní řešení pro kuchyňská prostředí. Po úspěšném inteligentním parním hrnci Intellisteam 48780 přináší opět inteligentní novinku Intelligrill 48018. Jak již název napovídá, jedná se o stolní gril doplněný o vyspělé funkce v podobě unikátní integrované teplotní sondy, která uživatelům pomáhá kontrolovat grilování samotné, ale především dosáhnout naprosto dokonalých výsledků při grilování nejen hovězího nebo vepřového masa, ale také ryb nebo zeleniny. 

Intelligrill 48018

Horní nerezový panel grilu svým potiskem referuje k teplotním nastavením grilu a nastavením finální teploty sondy uvnitř masa. Snadno tak docílíte oblíbeného propečení steaku ať již rare, medium, nebo well done. Dva displeje grilu Vás budou informovat o nastavení teploty a aktuální teplotě uvnitř připravovaných pokrmů. Při grilování samozřejmě nemusíte využívat pouze teplotní sondy, ale rozhodnout se pro časové nastavení, kdy o uplynutí času informuje akustický signál. Plovoucí uložení pantu příklopné desky dovoluje umístění i vyšších plátů masa.

Intelligrill 48018

Povrch tohoto grilu je samozřejmě nerezový a disponuje také odnímatelnými grilovacími pláty z litiny, které se snadno udržují například v myčce nádobí. Svahovitě navržený spodní plát navíc obsahuje perforaci, která přebytečný tuk, tolik nezdravý při svém přepalování, odvádí do přihrádky určené právě pro jeho sběr. Příkon tohoto grilu je 1500W a regulaci teploty obstarává digitální termostat. 

Intelligrill 48018

Na pultech našich obchodů tento gril zakoupíte za 4 490 Kč

Letní recept pro přípravu pstruha
(suroviny pro 2 osoby)

• 2 středně velcí pstruzi 
• ½ citronu 
• hrubá sůl 
• 0,5 dcl olivového oleje 
• čerstvá petržel 
• pepř

Hrubou sůl rozetřeme s petrželkou a citronovou šťávou a přidáme olivový olej. Touto směsí potřeme pstruha ve všech stran i uvnitř a umístíme na gril. Potírat můžeme také během grilování. Gril nastavíme na 218oC a cílovou teplotu sondy na 62oC. Po zaznění zvukového signálu jsou pstruzi připraveni k servírování například s pečivem nebo bramborami.

- PR článek -

Článek byl zobrazen 18599 krát.

Diskuze k článku

Přidat příspěvěk

Nenalezen žádný záznam

Kontextová reklama

  • Terasy na klíč - rok 2024 na nové terase

    Terasy a ploty, WPC i dřevěné materiály, různé dekory, realizace na klíč profesionálně a kvalitně. Terasová prkna skladem, vyberte si terasu na našem e-shopu nebo nás navštivte v terasovém centru a objednejte si termín realizace včas. Poradíme vám s projektem dle vašich představ.
  • Moderní rodinné domy ze zateplených tvárnic Durisol

    Zateplené tvárnice DURISOL mají řadu předností. Domy stavěné z tohoto systému jsou navíc moderní, promyšlené do posledního detailu a krásné. Prohlédněte si náš katalog RD!
  • Nábytek ENO - nábytek, postele a sedací soupravy on-line

    Široká nabídka sedacího nábytku, nábytku do obývacího pokoje, dětského nábytku, ložnicového nábytku, nábytku do kuchyně a jídelny, rustikálního nábytku, kancelářského nábytku a zahradního nábytku. 1200 m2 výstavní a prodejní plochy, vlastní doprava.
  • Schody na zakázku od českého výrobce

    Trepp-art vám nabízí dřevěné a ocelové schody a schodiště na zakázku. Máme za sebou téměř 20 let zkušeností a tisíce realizací po celé Evropě. Digitální zaměření po celé ČR je zdarma.
  • Kvalitní nábytek české výroby

    Moderní český nábytek za rozumnou cenu - kuchyně, obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, předsíně, kanceláře. Vybavte si celý dům v jednom stylu. Nábytek MONARC - nábytek s tradicí od roku 1991.
  • Tepelná čerpadla Mach – Chameleon

    Vysoce výkonná česká tepelná čerpadla Mach Chameleon. Servis a vzdálená správa přímo od výrobce s dlouholetou tradicí. Vývoj, výroba, instalace a servis tepelných čerpadel.

Další články na téma Recepty

Grog – ideální nápoj do mrazivých dnů

Grog – ideální nápoj do mrazivých dnů

Čím se tak zahřát v těchto mrazivých dnech? Čím přivítat promrzlou návštěvu? S chlazeným pivem nejspíš neuspějeme a tak by to chtělo něco pořádného na zahřátí. Velmi osvědčeným a přitom jednoduchým nápojem, který se hodí na dlouhé zimní večery je grog. Nemusí však být jen z rumu, můžete jej ochutit třeba koňakem, whiskou nebo griotkou.

 
Nejstarší kuchařské knihy překvapí svou fantazií i děsivostí

Nejstarší kuchařské knihy překvapí svou fantazií i děsivostí

"Lidé jedí od vynálezu kuchařského umění dvakrát více než vyžaduje příroda," stěžoval si Benjamin Franklin, jeden ze zakladatelů Spojených států, a to pokaždé, když byla řeč o kuchařkách. Může mít pravdu. Jenže právě kuchařky přinesly onu rozhodující rozmanitost do jednotvárnosti vaření.

 
Kysané zelí – chutná vitamínová bomba pro posílení imunity

Kysané zelí – chutná vitamínová bomba pro posílení imunity

Pokud hledáte potravinu, která vám během sychravých podzimních dní dokáže posílit imunitní systém, vsaďte na kysané zelí. Je plné vitamínů, minerálů a dalších látek majících pozitivní vliv na lidský organismus. Kysané zelí nejenže je zdravé, ale také skvěle chutná, je levné a dá se sehnat kdykoliv během roku. Na náš jídelníček bychom jej rozhodně měli zařazovat častěji.

 
Víte, že bramborové hranolky pocházejí z Belgie?

Víte, že bramborové hranolky pocházejí z Belgie?

Víte, z jaké země pocházejí bramborové hranolky a kdo je jako první usmažil? Mnozí lidé se domnívají, že vzhledem k americkému původu brambor a oblibě hranolek v amerických fast foodech jsou jejich mateřskou zemí právě USA. Podle anglického názvu frech fries by se zase dalo usuzovat na Francii. Omyl!

 
Nejlepší meruňkové recepty – zavařeniny, knedlíky nebo žemlovka

Nejlepší meruňkové recepty – zavařeniny, knedlíky nebo žemlovka

Meruňky jsou oblíbené pro svou sladkou chuť a dráždivou vůni. Jelikož je meruňková sezóna v plném proudu, můžete se tak pustit do přípravy osvědčených sladkých meruňkových moučníků, nebo sebrat odvahu a trochu experimentovat – co říkáte na grilované meruňky či meruňkový kečup?

 
Kustovnice čínská neboli goji berry - vypěstujte si elixír mládí a dlouhověkosti

Kustovnice čínská neboli goji berry - vypěstujte si elixír mládí a dlouhověkosti

Pokud máte vlastní zahrádku a rádi si na ni vypěstujete také něco k přímé spotřebě, vyzkoušejte kustovnici čínskou, která je velmi nenáročná na pěstování a přitom jsou její plody doslova elixírem mládí a dlouhověkosti.

 
Domácí uzená slanina - jednoduchá příprava v domácí udírně

Domácí uzená slanina - jednoduchá příprava v domácí udírně

Uzená slanina, neboli špek, je oblíbenou pochoutkou, kterou užijeme pro přípravu řady dalších pokrmů. Výborná je např. ke špikování masa, do základů omáček a šťáv, nebo třeba pod míchaná vajíčka. Příprava uzené slaniny v domácí udírně je jednoduchá. Dnes se podíváme, jak na to.

 
Medovina patří mezi oblíbené zimní nápoje stejně jako punč a grog

Medovina patří mezi oblíbené zimní nápoje stejně jako punč a grog

Mezi nápoje, které se zejména před Vánoci těší velké oblibě, patří teplá medovina, která nejenže má krásné aroma, ale také blahodárně působí na lidské zdraví. S tímto tradičním nápojem, jehož historie sahá daleko do minulosti, se nejčastěji setkáváme na takových akcích, jako jsou sváteční a historické trhy. Skleničku si však můžeme dát i doma.

 

Zpět na předchozí stránku

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

Výrobník rostlinného mléka JATA

Jata MILKER set 2v1 - výrobník rostlinného mléka + tyčový mixér 400W. Za pouhé 2 minuty můžete mít rostlinné mléko připravené ke konzumaci. MILKER vám umožňuje vyrábět všechna rostlinná mléka s jakýmkoliv typem semen, ořechů nebo obilovin.

 

Uzavřený sprchových box do koupelny

Akce! České sprchové boxy za skvělé ceny. Sprchový, masážní, nebo s parní saunou? Vyberte si z široké nabídky firmy ARTTEC s.r.o., která sprchový box vyrobí dle požadavků a namontuje, se zárukou 6 let.

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Nejčtenější z této rubriky

Slivovice a calvados – jak připravit kvas na domácí pálenku

Slivovice a calvados – jak připravit kvas na domácí pálenku

Podzim je tady a s ním doba dozrávání švestek a jablek. Mezi nejoblíbenější formy zpracování tohoto ovoce patří v našich končinách destilace, tedy proměna ovoce v pálenku. Jak ale ovoce správně zpracovat, aby s něj na konci procesu byl kvalitní destilát?

 

Jak správně udit sýry v domácí udírně

Jak správně udit sýry v domácí udírně

Uzení sýrů v domácích udírnách je velmi populární, protože si celkem snadno můžete vyrobit pochoutku na rodinnou oslavu nebo jen tak na chuť k pivu či vínu. Při uzení sýrů je dobré dodržovat několik základních pravidel, ale zároveň se nebojte experimentovat s chutěmi, kořením i dobou uzení a najděte si svůj oblíbený recept.

 

Černý bez – vyrobte si domácí bezový med, víno nebo sirup

Černý bez – vyrobte si domácí bezový med, víno nebo sirup

K nejdostupnějším a také nejoblíbenějším léčivým rostlinám u nás patří bez černý. Právě v těchto dnech je možné sbírat jeho voňavé květy, z nichž se dají připravovat čaje, sirupy, nejrůznější šťávy i med. Z bezových květů si však můžeme připravit i chutný dezert - oblíbená je například úprava smažením ve vinném těstíčku.

 

Jak zvolit správnou teplotu při uzení masa?

Jak zvolit správnou teplotu při uzení masa?

Z hlediska teploty rozlišujeme 3 typy uzení, na jejichž specifikaci se v článku zaměříme. A nezapomeneme ani na výběr dřeva, které zásadním způsobem ovlivňuje chuť a vůni hotových vyuzených výrobků.

 

Jak správně udit vepřové maso v domácí udírně

Jak správně udit vepřové maso v domácí udírně

Udit se dá téměř jakékoliv maso, ne každé je však k uzení vhodné. Vzhledem k tradici domácích zabijaček se v našich končinách k uzení nejčastěji používá maso vepřové. K nejoblíbenějším částem vepřového, které udíme, patří kýta, plec, bok, špek, kotleta nebo krkovice, lahůdkou je také uzené vepřové koleno a jazyk.

 

Sušení švestek a zdravé pochoutky ze sušených švestek

Sušení švestek a zdravé pochoutky ze sušených švestek

Také máte doma nadbytek švestek a nevíte, co s nimi? Jako první jistě každého napadne možnost je zkapalnit, ale co takhle je usušit a proměnit v chutnou a zdravou sladkost? Sušené švestky mají příznivý vliv na naše zdraví a kromě toho, že dokážou nahradit nezdravé bonbóny a cukrovinky, mají široké možnosti využití také v kuchyni.

 

Jak správně udit klobásy v domácí udírně

Jak správně udit klobásy v domácí udírně

Domácí výroba klobás má na našem území dlouhou tradici. Obřad přípravy masové směsi, její plnění do střívek a následné uzení patří neodmyslitelně k domácí zabijačce už celá staletí. I když konzervace masa již není v dnešní době hlavním důvodem uzení, je domácí uzení stále velmi populární. Důvodem je specifická chuť uzených výrobků, a také dostupnost mobilních elektrických udíren, které celý proces uzení značně zjednodušují.

 

Jak správně naložit maso na uzení?

Jak správně naložit maso na uzení?

Jak správně naložit maso na uzení, do láku, či na sucho? Jak připravit solící směs a jak dlouho nechat maso naložené? Celý proces uzení začíná nákupem a naložením masa. Jak na to?

 

Další z této rubriky

Jak vybrat správnou sušičku potravin?

Jak vybrat správnou sušičku potravin?

Sušičky ovoce slouží ke snížení obsahu vody v surovinách. Jedná se o způsob dlouhodobé konzervace, při které přesně víte, co sušené plody obsahují. Sušení potravin je mnohem zdravější a zároveň bezpečnější způsob uchovávání potravin. Sušené ovoce, zelenina, bylinky, maso nebo houby, si uchovají svou přirozenou chuť, vůni i obsah vitamínů a zdravých látek mnohem déle.

 

Nové Beaujolais je na pultech

Nové Beaujolais je na pultech

"Le beaujolais nouveau est arrivé" - to je věta, která hýbe každoročně v polovině listopadu nejen domovskou Francií, ale i dalšími desítkami zemí po celém světě. Vinaři i milovníci lahodného moku totiž netrpělivě očekávají třetí čtvrtek v listopadu, aby mohli ochutnat nový ročník Beaujolais.

 

Víte, že bramborové hranolky pocházejí z Belgie?

Víte, že bramborové hranolky pocházejí z Belgie?

Víte, z jaké země pocházejí bramborové hranolky a kdo je jako první usmažil? Mnozí lidé se domnívají, že vzhledem k americkému původu brambor a oblibě hranolek v amerických fast foodech jsou jejich mateřskou zemí právě USA. Podle anglického názvu frech fries by se zase dalo usuzovat na Francii. Omyl!

 

Punč, grog, svařák a další nápoje pro zahřátí

Punč, grog, svařák a další nápoje pro zahřátí

Při pohledu z okna vás v těchto romantických leč chladivých dnech jistě napadne, že by to chtělo něco dobrého pro zahřátí. Vedle čaje s rumem či slivovicí se nabízí i luxusnější a lahodnější nápoje, které zvládnete připravit sami.

 

Jak správně servírovat víno?

Jak správně servírovat víno?

Víno - o tomto tradičním a stovky let starém nápoji byly napsány už tisíce publikací. Přesto mnoho lidí neví, jak tento mok správně servírovat, abychom si ho co nejlépe vychutnali.

 

Kuskus – nízkokalorická příloha, která se nevaří

Kuskus – nízkokalorická příloha, která se nevaří

Kdo se alespoň trochu zajímá o zdravou výživu, měl by do svého jídelníčku zařadit kuskus – potravinu, která dokáže dokonale nahradit tradiční a kaloricky vydatné přílohy. Kuskus by tak neměl chybět v kuchyni všech, kdo dosud marně bojují s nadbytečnými kily. A hlavní výhoda kuskusu? Nevaří se! Zalijete jej vodou a je to!

 

Co s nadúrodou jablek? Jak je uskladnit a zpracovat?

Co s nadúrodou jablek? Jak je uskladnit a zpracovat?

Možností, jak uchovat sklizené ovoce, je několik, ale je třeba s jeho zpracováním spěchat. Poškozená jablka rychle podléhají zkáze a na hromadách v sadu dlouho nevydrží. Jak jablka nejlépe uskladnit, aby ztráty byly co nejmenší?

 

Velikonoční menu

Velikonoční menu

Po uplynulém postním týdnu, který začíná na Květnou neděli, je maso ve velikonočním jídelníčku již dovoleno. Tradiční úpravou kůzlečího nebo jehněčího se zabývat nebudeme, vždyť naše hospodyňky jsou vyhlášené kuchařky. Proto nabízíme méně známé úpravy masa a pár typicky velikonočních receptů pro mlsné jazýčky.

 

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.